BEHANDLING AF PERSONDATA

Indsamling af personlige oplysninger

Hvis du køber et juletræ hos Øko Juletræer, registrerer vi de oplysninger, du har givet til os i købet/bestillingen. Vi benytter oplysningerne til at kunne levere det ønskede træ.

Opbevaring og behandling af personlige oplysninger

Ifølge persondataforordningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine personlige oplysninger på sikre databaser med begrænset adgang, hvor kun relevante medarbejdere i Øko Juletræer har adgang. Personoplysninger i papirform opbevares i aflåste skabe på. Bogholderiet skal opbevare oplysninger i 5 år efter en afsluttet sag i henhold til skatte- og bogføringsloven, hvorefter der sker en sletning/makulering. Vores sikkerhedsprocedurer kontrolleres løbende for at afgøre, om vi håndterer dine oplysninger forsvarligt og under hensyn til dine rettigheder. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Dine personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse oplysninger ved registrering / betaling.

Ændring/sletning af personlige oplysninger

Ifølge persondataforordningen har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger og -data, som Øko Juletræer har om dig.

Øko Juletræer sletter og sikkerhedsmakulerer dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, der er beskrevet ovenfor. Du kan desuden til enhver tid bede om, at dine oplysninger bliver slettet jf. ovenstående.

Du kan kontakte os vedrørende ovenstående på tlf. 20 47 16 76 og/eller mail: info@eco-juletrae.dk

(Sidst revideret 25. maj 2018)

Seneste kommentarer

02.12 | 07:35

Hej. Kan I levere tidligere end uge 51 her i Århus C?

28.11 | 19:21

Hiya, are you selling eco Christmas trees in a pot, so we can re-plant them after Christmas?

27.11 | 19:43

Hej:)

Jeg har netop købt et træ af jer, der skal til store Kongensgade, men kunne ikke se hvornår det ville blive leveret. Er det noget i kan hjælpe mig med at fonde ud af?
Mvh
Selma

02.06 | 09:06

Hej. Hvad koster jeres træer? Og laver I evt. gavekort på et juletræ?

Del siden